Kom forbi vores hyggelige julemarked, hvor du både kan købe varme sager til ganen og nydeligt pynt til stuen. I cafeen er der således også sjove julelege for de mindste, samt rig mulighed for at varme sig efter årets juletræsjagt.

Vi ønsker nemlig at Hørslev Julemarked skal være for hele familien. Derfor tilbyder vi også en lang række gratis aktiviteter på julemarkedet gennem hele december. Det er blandt andet muligt at køre på hestevogn, køre veterantraktor, smede søm, lave snobrød samt en lang række andre aktiviteter, som I kan læse meget nærmere om på vores facebook-side. Med disse aktiviteter håber vi at tilbyde noget for alle, ligegyldigt om du kommer fra Galten, Brabrand, Åbyhøj eller Aarhus og omegn.


Facebook

I cafeen tilbyder vi både æbleskiver, gløgg, kaffe, saftevand og meget andet. På den måde håber vi at hele familien kan nyde godt af varmen inde i laden. Vores julemarked foregår i vores nybyggede trælade, hvor vi har plads til både vores varme cafe og andre nicheforretninger. Derfor vil det i år være muligt købe bæredygtige husholdningsartikler, professioneltbunde kranse og dekorationer, samt et udvalg af vin, honning og andre delikatesser.