+45 24631036

Kontakt os ved spørgsmål

Hørslevvej 151C

Harlev J, 8462

Weekender fra 10-17

Åbent alle dage fra 16. dec

Åbningstider

Åbningstider for julen 2023 er hver weekend fra den 26. november lige ind til juleaften. Fra den 17-24 december har vi dog åbent hver dag.

Søndag den 26. november vil vi holde et traditionelt “julemarked” med 30-40 forskellige boder med lokale varer. Her vil der ligeledes være en lang række af forskellige andre aktiviteter.

I 2023 er det igen muligt at fælde jeres eget juletræ udenfor åbningstider. Kontakt os blot inden eller læs de ophængte guides på pladsen.

Åbningstider på Hørslev Julemarked

Åbningstiderne gælder fra den 26. november 2023
10-17 Hver weekend
  • Åbent alle weekender i december
  • Åbent hver dag fra 16-24 december
  • Mulighed for selvbetjening af juletræer hver dag

Hold desuden øje med hjemmesiden og vores facebookside, hvor der vil være en mere detaljeret aktivitetsoversigt. Så kan man altid planlægge sit besøg efter lige de aktiviteter man helst vil opleve.

På Facebook og Instagram er der ligeledes også daglige opdateringer fra julemarkedet. Det kunne fx være hvis julemanden slog vejen forbi eller nogle stemningsbilleder fra dagen.

Christine Bylod Jessen
2021
Læs mere
Super dejligt sted, hvor stemningen er i top. Rigtig fine og flotte juletræer. Og 10 ud af 10 for deres hyggelige aktiviteter i weekenderne og deres venlige personale
Niels Pein
2021
Læs mere
Superflink betjening, snobrød, nogle lege for børnene, fin butik og vigtigst; et stort udvalg af flotte juletræer.
Helle Jakobsen
2020
Læs mere
En af vores juletraditioner har de seneste år været at hente træ ude ved Hørslev. Det bliver hyggeligere og hyggeligere for hvert år. Der oser af julestemning i og om cafe træladen og i år var der også en masse fint brugskunst, hjemmestrik, julepynt mm.
Anne Stærk
2022
Læs mere
Dejlig stemning og venlig betjening. Mange flotte træer! Også godt til børnefamilier med legeplads.
Anne Lynggaard
2022
Læs mere
Rigtig hyggeligt med mange juletræer at vælge mellem, de har save. Vi var på rundtur med traktor og der var naturlegeplads, boder og en lade med æbleskiver, saft, glög osv. :-) -varm anbefaling her fra
Peter Juul Jensen
2022
Læs mere
Igen i år fandt vi det flotteste juletræ, på Hørslev Fæld-selv & Julemarked.🤩🌲 tak🙏 Vi hyggede os gevaldigt med drengene på deres nye naturlegeplads og fik en gratis tur rundt på deres veterantraktor 🚜 De varmeste jule-anbefalning fra en fan af sted🌲🎅❄️😁
Tidligere
Næste