+45 24631036

Kontakt os ved spørgsmål

Hørslevvej 151C

Harlev J, 8462

Weekender fra 10-17

Åbent alle dage fra 17. dec

Boder

På Hørslev Julemarked har vi et bredt udvalg af forskellige boder. Hvis du gerne vil leje en bod på Hørslev Julemarked, så send et par ord og gerne et par billeder som fortæller, hvad du handler med.

På Hørslev Julemarked udvider vi hele tiden vores udvalg af udstillere. I år har vi således plads til 20-30 forskellige udstillere. Vi gør dog stadig en dyd ud af, at alle boder har forskellige kvalitetsprodukter. Vi prøver i øvrigt også at undgå, at der er nogen der sælger identiske varer.

Derfor vil vi gerne høre, hvad du sælger – og også gerne se billeder af nogle af dine varer, inden du lejer en plads på Hørslev Julemarked.

Vores julemarked har åbent hver weekend indtil juleaften fra kl. 10-17 fra den 26/27 november og åbent hver dag fra kl. 10-17 fra den 17.-24. december.

Det er dog kun forventet, at du personligt dukker op den 26. og 27. november, hvor vi gør ekstra meget ud af at holde et julemarked med gang i boderne. Resten af perioden kan boden køre som “selvbetjening”, hvor vores stadepladsbestyrer vil holde styr på boderne for jer. Med andre ord er der rig mulighed for at blive eksponeret bredt i hele december, uden det koster al din tid.

Kontakt Henriette Boje på 20704679 eller hoerslevjulemarked@gmail.com og aftal nærmere om din plads på Hørslev Julemarked.

Få din egen bod

Så nemt er det at få din egen bod på Hørslev Julemarked
10% af din omsætning på Hørslev Julemarked
  • Gør klar når det passer dig
  • Deltag i markedsweekend d. 26/27 november
  • Udstil dine ting hele december med selvbetjening
10 tilbage
Christine Bylod Jessen
2021
Læs mere
Super dejligt sted, hvor stemningen er i top. Rigtig fine og flotte juletræer. Og 10 ud af 10 for deres hyggelige aktiviteter i weekenderne og deres venlige personale
Niels Pein
2021
Læs mere
Superflink betjening, snobrød, nogle lege for børnene, fin butik og vigtigst; et stort udvalg af flotte juletræer.
Helle Jakobsen
2020
Læs mere
En af vores juletraditioner har de seneste år været at hente træ ude ved Hørslev. Det bliver hyggeligere og hyggeligere for hvert år. Der oser af julestemning i og om cafe træladen og i år var der også en masse fint brugskunst, hjemmestrik, julepynt mm.
Tidligere
Næste