+45 24631036

Kontakt os ved spørgsmål

Hørslevvej 151C

Harlev J, 8462

Weekender fra 10-17

Åbent alle dage fra 16. dec

For virksomheder

Inviter dine kunder eller medarbejdere på en hyggelig udflugt til Hørslev Julemarked. Vi har god erfaringer med firma-juletræsture, og glæder os meget til at få besøg af jer også.

Vi har både plads til store grupper på op til 300 og til mindre virksomheder, så der både kan være plads til kunder/medarbejdere og tilhørende familie. Hos os kan I fælde juletræ, bliver kørt i hestevogn og veterantraktor, blive bespist i Café Træladen og en lang række af andre aktiviteter.

Vi er meget tilfredse med den service, fleksibilitet og oplevelse vi fik ud af at samarbejde med dem. Vores kunder, konsulenter og medarbejdere kunne køre ud til Hørslev for at hente deres juletræ efter eget valg samt få nogle julegodter inde i deres hyggeligt cafe

De to modeller:

Gavekortsmodellen

Giv jeres kunder, medarbejdere, konsulenter osv. en unik mulighed for at opleve julehygge når det er bedst.
Hos Hørslev Julemarked tilbyder vi dine medarbejdere og deres familier julehygge med alt inkluderet. For kun 399 kr + moms.
Det betyder, at de får mulighed for følgende:

  • Valgfrit juletræ
  • All Inclusive i Café Træladen for hele familien
  • Alle aktiviteter på Hørslev Julemarked
  • Kan bruges når det passer

I får tilsendt et unikt gavekort, som I kan give til alle dem I ønsker at glæde. Gavekortet kan benyttes på alle åbningsdage for Hørslev Julemarked. I betaler selvfølgelig kun for de benyttede gavekort.

Eksklusivt firmaarrangement

Er I en større virksomhed, som gerne vil holde jeres eget arrangement for medarbejdere og familie, er dette også muligt på Hørslev Julemarked.

Her har vi mulighed for at skræddersy dagen efter jeres behov, så vi er sikre på at alle jeres medarbejdere og familier får en god og hyggelig dag.

Derfor kan vi tilbyde alle vores normale aktiviteter, juletræsfældning og alle godter i Café Træladen, eksklusivt for jeres selskab.

Kontakt os på 24631036 eller send en mail på hoerslevjulemarked@gmail.com, så kan vi sammen finde ud af en model og pris, som matcher jeres behov og ønsker

Christine Bylod Jessen
2021
Læs mere
Super dejligt sted, hvor stemningen er i top. Rigtig fine og flotte juletræer. Og 10 ud af 10 for deres hyggelige aktiviteter i weekenderne og deres venlige personale
Niels Pein
2021
Læs mere
Superflink betjening, snobrød, nogle lege for børnene, fin butik og vigtigst; et stort udvalg af flotte juletræer.
Helle Jakobsen
2020
Læs mere
En af vores juletraditioner har de seneste år været at hente træ ude ved Hørslev. Det bliver hyggeligere og hyggeligere for hvert år. Der oser af julestemning i og om cafe træladen og i år var der også en masse fint brugskunst, hjemmestrik, julepynt mm.
Anne Stærk
2022
Læs mere
Dejlig stemning og venlig betjening. Mange flotte træer! Også godt til børnefamilier med legeplads.
Anne Lynggaard
2022
Læs mere
Rigtig hyggeligt med mange juletræer at vælge mellem, de har save. Vi var på rundtur med traktor og der var naturlegeplads, boder og en lade med æbleskiver, saft, glög osv. :-) -varm anbefaling her fra
Peter Juul Jensen
2022
Læs mere
Igen i år fandt vi det flotteste juletræ, på Hørslev Fæld-selv & Julemarked.🤩🌲 tak🙏 Vi hyggede os gevaldigt med drengene på deres nye naturlegeplads og fik en gratis tur rundt på deres veterantraktor 🚜 De varmeste jule-anbefalning fra en fan af sted🌲🎅❄️😁
Tidligere
Næste