Her i Hørslev har vi længe gået og brygget på idéen om at sælge juletræer. Derfor valgte vi i 2013 at plante de første træer og siden er der hvert år plantet nye, så vi hele tiden vil have træer i alle størrelser.

Vores drøm er på længere sigt, at skabe et hyggeligt og stemningsfuldt juleunivers, hvor familier kan komme og fælde deres eget juletræ, få gløgg og æbleskiver, kigge på de forskellige juleboder og deltage i diverse aktiviteter, som vil finde sted i weekenderne.

Da det er første år vi tager hul på juletræssalget, bliver konceptet i år: ’fæld-selv & vælg-selv’ – på fæld-selv marken er træer i størrelsen op til 2m og derudover vil vi på forhånd have fældet nogle store træer, som vi stiller op som en lille skov, I kan gå en tur igennem og vælge lige netop det træ I kunne tænke jer. Derudover vil vi sælge æbleskiver, gløgg, kaffe mv. som kan nydes på stedet.

Med årene, som folk får større kendskab til os, er planen at udvide konceptet med et stort julemarked i en af de store ridehaller. Vi vil skabe hyggelige områder for både børn og voksne med mulighed for leg og aktivitet og ikke mindst salg af diverse julesyslerier i de forskellige juleboder.

Vi håber I vil tage godt imod os, som vi vil tage godt imod jer – vi glæder os helt vildt til at komme i gang og til at se jer her i Hørslev!