Her i Hørslev har vi længe gået og brygget på idéen om at sælge juletræer. Derfor valgte vi i 2013 at plante de første træer og siden er der hvert år plantet nye, så vi hele tiden vil have træer i alle størrelser.

I Hørslev Julemarked betyder fællesskab og lokalsamfund en hel del. Derfor gik vi tre gode nabofamilier sammen om at skabe et hyggeligt julemarked for hele Aarhus og omegn. 

Efter vores vellykkede åbning af Hørslev Julemarked sidste år, glæder vi os nu til at åbne for jer igen i år. Vi har hele året passet og plejet de mange juletræer, så de er klar til at komme hjem i jeres stuer. Derudover har vi i år bygget vores helt egen trælade, til vores hyggelige cafe og julemarked. Vi gør meget ud af at være nytænkende og kreativ, så vi hvert år kan tilbyde nye spændende aktiviteter og arrangementer til jer. 

Den store opbakning som vi modtog sidste år fra jer og hele oplandet gør at vi glæder os endnu mere til at det endelig bliver december. Vi håber i alle vil slå vejen forbi til et flot juletræ og varme æbleskiver.

Kærlige hilsner fra alle os i Hørslev