+45 24631036

Kontakt os ved spørgsmål

Hørslevvej 151C

Harlev J, 8462

Weekender fra 10-17

Åbent alle dage fra 17. dec

Om os

Hørslev Julemarked er et julemarked med fæld selv juletræer, juleboder og en lang række aktiviteter for børn og voksne i udkanten af Aarhus. Hørslev Julemarked åbnede dørene for første gang i 2019, da vi gik tre lokale familier sammen om at skabe et hyggeligt og autentisk julemarked. Forberedelserne startede dog meget før, nemlig i 2013, da vi plantede de første juletræer i Hørslev.

Vores ønske med Hørslev Julemarked har lige fra starten af været, at skabe et julemarked for hele familien, som kunne skabe julestemning og samtidig levere Østjyllands flotteste juletræer. Derfor har vi fra år til år udvidet vores faciliteter, antallet af aktiviteter og antallet af medhjælpere, så vi kan være sikre på at alle går fra Hørslev Julemarked med et julesmil på læberne og det flotteste juletræ til stuen.

Billeder fra tidligere år

2021

2020

2019

Christine Bylod Jessen
2021
Læs mere
Super dejligt sted, hvor stemningen er i top. Rigtig fine og flotte juletræer. Og 10 ud af 10 for deres hyggelige aktiviteter i weekenderne og deres venlige personale
Niels Pein
2021
Læs mere
Superflink betjening, snobrød, nogle lege for børnene, fin butik og vigtigst; et stort udvalg af flotte juletræer.
Helle Jakobsen
2020
Læs mere
En af vores juletraditioner har de seneste år været at hente træ ude ved Hørslev. Det bliver hyggeligere og hyggeligere for hvert år. Der oser af julestemning i og om cafe træladen og i år var der også en masse fint brugskunst, hjemmestrik, julepynt mm.
Tidligere
Næste