+45 24631036

Kontakt os ved spørgsmål

Hørslevvej 151C

Harlev J, 8462

Weekender fra 10-17

Åbent alle dage fra 16. dec

Café Træladen

I 2020 byggede vi vores 250 kvm store “Træladen”. I Træladen har vi derfor nu både plads til Café Træladen, siddepladser til op mod 100 mennesker og nogle af vores lokale boder.

Med friskduftende flis på gulvet, glimtende lyskæder og det flotte lærketræ på væggene, er det næsten umuligt ikke at komme i julestemning i Træladen.

Derudover fylder den velkendte duft af æbleskiver, popcorn og gløgg luften i rummet så snart du træder ind af porten.

Det kan du få i Café Træladen

Det er efterhånden en tradition i Café Træladen, at du kan få den berømte æbleskivebuffet. Her får du alle de æbleskive du kan spise og en valgfri drikkevarer til. Især på en kold vinterdag kan dette virke lokkende, da du jo så er tvunget til at blive inde i den varme trælade.

I Café Træladen kan du hver dag købe både æbleskiver, toast og popcorn, så du både kan stille den værste sult og slukke en snacktrang. 

I Café Træladen kan du hver dag vælge mellem en række forskellige drikkevarer. Mest populær er vores varme Gløgg, men du kan også vælge kaffe, te, saftevand eller varm kakao. Med andre ord er der noget for enhver smag og lejlighed.

Christine Bylod Jessen
2021
Læs mere
Super dejligt sted, hvor stemningen er i top. Rigtig fine og flotte juletræer. Og 10 ud af 10 for deres hyggelige aktiviteter i weekenderne og deres venlige personale
Niels Pein
2021
Læs mere
Superflink betjening, snobrød, nogle lege for børnene, fin butik og vigtigst; et stort udvalg af flotte juletræer.
Helle Jakobsen
2020
Læs mere
En af vores juletraditioner har de seneste år været at hente træ ude ved Hørslev. Det bliver hyggeligere og hyggeligere for hvert år. Der oser af julestemning i og om cafe træladen og i år var der også en masse fint brugskunst, hjemmestrik, julepynt mm.
Anne Stærk
2022
Læs mere
Dejlig stemning og venlig betjening. Mange flotte træer! Også godt til børnefamilier med legeplads.
Anne Lynggaard
2022
Læs mere
Rigtig hyggeligt med mange juletræer at vælge mellem, de har save. Vi var på rundtur med traktor og der var naturlegeplads, boder og en lade med æbleskiver, saft, glög osv. :-) -varm anbefaling her fra
Peter Juul Jensen
2022
Læs mere
Igen i år fandt vi det flotteste juletræ, på Hørslev Fæld-selv & Julemarked.🤩🌲 tak🙏 Vi hyggede os gevaldigt med drengene på deres nye naturlegeplads og fik en gratis tur rundt på deres veterantraktor 🚜 De varmeste jule-anbefalning fra en fan af sted🌲🎅❄️😁
Tidligere
Næste